Onze missie

Bloemen zijn leuk om te krijgen of te geven, maar helaas vaak niet zo duurzaam. Een bosje uit de verwarmde kas of van ver ingevlogen met het vliegtuig heeft een flinke klimaatimpact. Daarnaast zijn er problemen door watergebruik en bestrijdingsmiddelen. Indien men gebruik maakt van onze abonnementen is de milieu impact een heel stuk lager. De zijde bloemen verwelken niet, dus deze kunnen langdurig worden gebruikt in de diverse abonnementen. Er wordt inderdaad geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen, simpelweg omdat dit niet nodig is, ook water geven is niet nodig. Dit heeft natuurlijk een enorme impact op het waterverbruik voor het laten groeien van alle bloemen en planten. Onze zijde bloemen/planten zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Tevens is het voor u zelf ook heel gemakkelijk, nooit meer de vazen schoonmaken, want stilstaand water in een bloemenvaas geeft een aanslag op het glas, welke niet zomaar eenvoudig te verwijderen is. Nooit meer stinkende vazen, als het water dan toch net iets te lang in de vaas heeft gestaan. Geen rottende stengels meer. Kortom heel veel voordelen ten opzichte van echte bloemen en planten.

Hieronder een aantal links voor mensen die echt geïnteresseerd zijn in de milieuaspecten voor het kweken van bloemen en planten. Tevens is er een link naar een factsheet milieu-impact. Dan wordt heel erg duidelijk wat voor impact het kweken van bloemen en planten hebben op ons milieu.

Helft bloemen op veiling wordt vernietigd

Bloemen kopen en het milieu

Voor meer cijfers en informatie klik op de link rechts onderaan het scherm "Factsheet millieu belasting verse bloemen"

We streven naar fantastische, milieuvriendelijke producten voor een betere levensstijl.

Onze producten

We selecteren onze producten altijd met de grootste zorg.

Zodat u als klant een topproduct krijgt, wat bijna niet van echt is te onderscheiden. Met alle voordelen van een zijde boeket!

Onze klanten

Onze klanten houden van onze mooie, zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service. Indien gewenst kunnen wij alles op wens van de klant arrangeren. Stuur een email naar info@bohemianchique.nl of bel met 06-23007168. Bijna alles is mogelijk in goed overleg.