BEZORGEN & RETOUREN

Herroepingsrecht en retouren

U heeft het recht Uw bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (genaamd afkoelingsperiode). U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar het adres van Thuisbloemist zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour.

 

Het herroepingsrecht geldt echter niet voor contracten met betrekking tot levering van producten die op grond van hun eigenschappen niet geschikt zijn om terug te sturen of snel kunnen bederven. Voor bloemen en planten, is retourneren niet altijd mogelijk, omdat deze aan bederf onderhevig zijn. Om te bepalen of een hoofdproduct onder bederf onderhevig is, kunnen we stellen dat als een product binnen de herroepingstermijn kan bederven deze aan bederf onderhevig is. Derhalve kan Bloemboetiek @ Bohemian Chique geen afkoelingsperiode bieden van 14 dagen waarin u zonder opgaaf van redenen de overeenkomst kunt ontbinden na ontvangst van de betreffende bloemen en/of planten of aanverwante (vers-) producten.

 

Indien het geleverde mankementen bevat of andere gebreken kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht. U kunt zich richten tot Bloemboetiek @ Bohemian Chique via telefoonnummer +31 (0)6 23 00 71 68 en/of via het retourformulier dat op de website www.bohemianchique.nl vermeld staat en/of per e-mail naar info@bohemianchique.nl.

 

Wij verzoeken om een gedetailleerde beschrijving van het gebrek te melden in de correspondentie, bij voorkeur vergezeld van een foto. In geval van terugbetaling, zal de ondernemer het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

182273180_2839806676293284_3208307969781